Fordító

2012. december 3., hétfő

Műsorváltozás? :)

Ahogy a nagyobb tévécsatornák is néha megengedhetik maguknak, így úgy gondolom én is megtehetem, hogy megváltoztassam a műsort, vagyis saját magamnak mondjak ellent 1-2 dologban.

Felmerülhet jogosan a kérdés, hogy mégis miről beszélek? Milyen műsorváltozás? Miben akarok ellent mondani magamnak? A Válasz az emberekből vegyes érzelmeket fog kiváltani. Sokakból jó és sokakból rossz érzéseket. Mivel a világ így működik, így nem is törekszem rá, hogy mindenkinek megfeleljek :)

De akkor térjünk is rá a lényegre. Azt írtam az előző bejegyzésemben, hogy a blogom már nem fog foglalkozni a Metin2 játékkal és annak világával, hiszen már 2 éve nem foglalkozom vele semmilyen formában.  Nos, ez úgy tűnik, hogy nem így lesz és mégis fogok foglalkozni a Metin2 játékkal.

Ennek nagyon prózai okai vannak, konkrétan úgy döntöttem, hogy belevágok egy saját, privát metin2 szerverbe, így ezzel kapcsolatosan biztos lesznek itt is információk, hírek ...stb.

A Szerver jelenleg készítés alatt áll, reményeim szerint még idén elindul, de lehet csak jövő év eleje lesz belőle. Addig nem kívánok több információt megosztani ezzel kapcsolatban, de akit érdekelne a dolog, az készüljön lelkileg az indulásra :)

Természetesen, amikor aktuális lesz, akkor minden szükséges információt meg fogok adni mindenkinek.
Addig is jó Metinezést kívánok mindenkinek, és remélem legalább egyszer felnéztek a szerveremre :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése