Fordító

2012. október 21., vasárnap

Új kezdet :)

Mivel az Asmo.hu címen elérhető oldalam megszűnt egy ideje és nem kívánok további pénzt áldozni se a tárhelyre, se a domainre, így az ott megszűnt blogom itt fog tovább üzemelni.

Remélem ennek az oldalnak is lesz hasonlóan sok ( heti 1-2 ) látogatója, mint az asmo.hu oldalnak volt! :))

Mivel új a blog, így természetesen még elég üres. Ezen igyekszem majd változtatni, így 3-4 havonta várható 1-1 új szösszenet a tőlem megszokott módon és stílusban :)

Mindenkinek szép Őszt, jó kirándulásokat és kellemes szánkózást kívánok! :)

3 megjegyzés:

  1. Szia Asmo!

    Akkor kezdtem el figyelni, amit csinálsz, mikor még a GameForge-s metinen elkezdtél tevékenykedni. Mai napig nagyon köszönöm, hogy sokáig nyüstölted a GF-et, hogy lehessen magyar metin is, így szereztem rengeteg élményt a játékból. Évek óta nem játszok az eredetin, meg nagyon más játékon sem. Tervezek egy szervert, amire biztos vagyok, hogy özönlenének az emberek, hisz lesznek benne újítások, de csak annyi, hogy mindenki jól érezhesse magát egy forint elköltése nélkül. Ha esetleg érdekel egy ilyen szerver és a részletekre esetleg kíváncsi volnál, kérlek jelentkezz nálam skype-on: zmark823

    Üdvözlettel, egy régi metin2.hu játékos, aki szereti figyelni a tevékenységeidet. Összedobhatnánk, ha gondolod egy videót, ahol én bemutatnám, hogy te mit is tettél a magyar metin2-ért, s hogy visszatérnél, egy új szervernél, ugyanolyan munkamorállal, mint anno.
    Remélem így lesz. :D

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen a hozzászólást és nem, nem tervezek egyelőre a metinnel semmilyen formában foglalkozni :)

    VálaszTörlés
  3. A legújabb bejegyzésem kapcsán úgy gondolom érthető, hogy az előző kommentem tárgytalanná vált :)

    VálaszTörlés