Fordító

2013. január 16., szerda

Újra metin2, egy új világban!

Kedves Olvasók, Ismerősök!

Ahogy már korábban említettem, hamarosan visszatérek a metin2 játék világába, de ezúttal egy új világban. A Magyar szerveren töltött időm sok tapasztalatot és emléket adott nekem, de bizonyos okok miatt oda visszatérni már többé nem fogok. Ebből adódóan úgy határoztam, hogy egy saját szerver formájában csatlakozok vissza ebbe a mesés világba.

Akik nem  ismerik ezt a játékot, azoknak javaslom, hogy majd nézzenek fel a szerveremre, próbálják ki ezt a játékot, remélhetőleg nem fognak csalódni benne.

Akit ismerek / aki ismer a magyar szerverről, őket meg várom szeretettel, a GF szerverhez hasonló, ám több helyen mégis más stílusú, légkörű szerveremre. Szeretném megmutatni mindenkinek azt, hogy mi mindent csináltam volna másképp a magyar Metin2 szerveren, ha kaptam volna rá lehetőséget.

A Szerverrel kapcsolatban többször is fogok bejegyzéseket írni itt a blogomban, leginkább olyan témákban, hogy mit hogyan képzelek el, mit miért úgy csináltunk, ahogy és mi miért nem lesz megvalósítva vagy nem úgy van, ahogy egyesek szeretnék.

A szerverem(szerverünk) neve is kissé misztikusan hangzik, ezzel is sugallva, hogy egy új, varázslatos világ vár mindenkit. Az új világ neve pedig nem más, mint Norelia.

A szervert hárman fogjuk vezetni, így remélhetőleg egy jó, dinamikus és kiegyensúlyozott világ vár majd minden érdeklődőt.

A szerver már készül, remélhetőleg 1-2 héten belül megkezdődik a Zárt Béta fázis, amikor néhány tesztelő játékossal leteszteljük a szerver működését, beállításait, azért, hogy az induláskor már egy normálisan működő rendszer fogadja a játékosokat.  Ha elsők között szeretnél értesülni az indulásról, akkor nyomj egy "Tetszik/Like" gombot a Facebook oldalunkra:

Norelia - Facebook oldal

Illetve felvehetsz köreidbe minket a Google+ közösségi oldalon is:
+Norelia.hu

Valamint Twitteren is követhetsz :
Norelia.hu - Twitter

Várunk mindenkit szeretettel!

Ja és ne feledjétek! Megéri a Facebook oldalunkat lájkolni, mivel a szerver indulásakor minden lájkoló között kisorsolunk egy kis meglepetés ajándékot :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése