Fordító

2017. február 3., péntek

iPhone 6s - A sötét oldal!

Az előző cikkemben kifejtettek után végül az új készülék, amit vettem egy Asztroszürke iPhone 6s készülék lett, 128GB-os kiadásban.


Néhány hónap múlva írok egy részletesebb beszámolót arról, hogy milyen volt a váltás, milyen az új készülék,  mik az előnyei, hátrányai.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó az oldal, kivállóak a cikkek. Mikor lesz már új blogbejegyzés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a megjegyzést, örülök, hogy tetszik a blog!

      Sajnos, amint láthattad, nem vagyok túl gyakran író blogger, sajnos nem jelennek meg bejegyzések túl gyakran.

      amint azt írtam a cikk végén, néhány (1-2) hónapon belül írok egy részletesebb tesztet az i6s készülékkel kapcsolatban az addig szerzett tapasztalataimról.

      Más témáról egyelőre nem tudok írni, bár lehet, hogy lesz egy-két gyökeresen más témájú bejegyzésem is.

      Törlés
  2. A kedvenc telefonom az iPhonok, bár ezek igen drágák. Pont ezért már nagyon várom a tesztet, mert telefon vásárlás előtt állok és nem szeretném elhamarkodni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jelenleg milyen telefonod van és miket szoktál rajta csinálni?

      Törlés
    2. Egy ősrégi Samsung Galaxy SIII minim van, de már minden baja van. Lefagy, semmi nem indul rajta, ect... Mondjuk én sűrűn használok applikációkat, videókat nézek telón (néznék pontosabban, ha működne), sokat netezem, zenehallgatás, fotózás, stb... Samsungot még egyszer nem veszek, inkább belefektetek több pénzt, de szeretném ha gond nélkül tudnám élvezni minden egyes felsorolt képességet, amit egy modern készülék nyújtani tud. A sok indokolatlan lefagyástól már az idegbaj kerülget.

      Törlés